Transport på Øresund

WATERSIGHTS - Den mest fleksible vandtaxa på øresund

Watersights bestræber sig på, at være den mest fleksible vandtaxa på Øresund. Vi sejler alle ugens dage fra maj til og med oktober. Du kan komme fra sejle op langs kysten eller sejle til en havne by i Sverige – og ikke mindst til den smukke svenske perle midt i Øresund HVEN
Vi sejler i en hurtiggående motorbåd (RIB), en BRIG 610 Navigator, der også anvendes af politiet, Søværnet og Beredskabet. En RIB er en sikker båd på vandet samtidig med det er sjovt, da du oplever fart og vand helt tæt på.
Med en RIB kan vi nemt transportere vores gæster fra kyst til kyst eller op og ned langs Øresund. For os handler det om at give vores gæster en god oplevelse, hvor sikkerheden er i top. Vores skippere er erfarne søfolk med mange års erfaring både fra store sejl- og motorbåde og med lovpligtige licenser.
Vores placering midt i Øresund gør os til det oplagte valg for dig, der vil til Hven. Turen tager kun ca. 15 min. Men vi sejler også til andre havnebyer, og placeringen gør at vi kan gøre det hurtigt, nemt og bekvemt for dig på vandet. Ønsker du, at vi henter dig i en anden havn end Rungsted, kan det også arrangeres mod et mindre tillæg.
Vores speciale er vandtaxa til Hven fra Rungsted Havn. Du kan chartre båden og selv beslutte hvornår du vil afsted og hvornår vi skal hente fra øen igen.
Vi sejler altid efter vejrforholdene og der kan derfor komme aflysninger.
Chartre vores båd:
Prisen er 3500kr. + anløb 500kr. for op til 6 personer. Merpris pr. person over 6 er 550kr. pr. person. RIB’en kan rumme 8 personer.
Aften tillæg:
Hvis I ønsker at blive lidt længere på Hven dvs. efter kl. 18:00 har vi et aften tillæg på 500kr.
Lørdagstur til Hven:
Udover at chartre båden prøver vi at fylde båden op hver lørdag kl 11:00 fra Rungsted Havn til Hven (Kyrkbacken) og henter kl 16 på Hven. Turen koster 580kr + anløb 50kr pr. person.
Transport

Priser på charter båd med skipper - op til 6 voksne

Tur/retur Hven -3500kr op til 6 personer + anløb 500kr

Tur/retur Landskrona 6000kr op til 6 personer 

Sightseeing på Øresund  max 6 per. -60 min -4000kr
Tur/retur 580kr + anløb 50kr pr. person 
Afgang fra Rungsted Havn kl 11
Afhentning Kyrkbacken Hven kl 16
OBS: Vi sejler kun hvis der minimum er 4 gæster med på. dette fantastiske tilbud.
 

Tag med Watersights til Hven

HVORFOR HOLDE FERIE SYDPÅ, NÅR DU KAN OPLEVE FERIESTEMNING PÅ SKØNNE HVEN MIDT I ØRESUND?

Hven er en svensk ø kun 10 min sejlads fra Rungsted. Hven har 3 idylliske havne, hvor du kan nå alle afkroge på stier og grusveje til fods eller på cykel. Watersights sejler dig til Kyrkbacken, som er tæt på hovedvejen, hvorfra du nemt kan finde rundt på øen – på cykel eller gåben.

Du kan leje cykel på Hven. Der er en del at se på Hven, bl.a. Stjerneborg-observatoriet, Tycho Brahes trädgard (have), lokale cafeer, butikker, restauranter, destilleri, campingpladser eller Alpackaboden, hvis du vil møde alpacas (lamalignende dyr).

Det smukkeste er dog nok naturen med rigt dyreliv. Du kan både spille golf og gå på jagt på Hven.

TRANSPORT TIL OG FRA LANDSKRONA

TAG MED WATERSIGHTS TIL LANDSKRONA

Landskrona er en lille by i det sydlige Sverige, og hjemsted for mange indflydelsesrige historiske figurer, som den første kvindelige nobelpristager, Selma Lagerlof og begivenheder, hvor Landskrona endog formodes at være blevet landets hovedstad, deraf navnet (Landskrona = Landets Krone).

Landskrona har de senere år gennemgået en forvandling, hvor især havnen og stranden er udviklet til små oaser til glæde for turister og borgere i byen. Her er der liv og god stemning. Stranden er lækker sandstrand med hyggelig strandrestaurant med lækre drinks og simple gode retter. På havnen er der små cafeer og hyggelige terrasser.

Landskrona byder på mange smukke seværdigheder og er lille arealmæssigt, så alt er dybest set inden for gåafstand.

Akutsejlads - RING

Akutsejlads -har I behov for akuttransport, så tøv ikke med at ringe til en af os 
– 51229956 eller 21728211 

Watersights samarbejder..:

… med cafeer, restauranter, hoteller m.fl. på Hven og Landskrona:

Vi har lavet en række gode samarbejdsaftaler med en række restauranter, cafeer, hoteller og mange andre. Ring og hør nærmere, så laver vi en uforglemmelig tur for dig, din familie, kæreste eller venner.

Har du andre behov? Så ring og hør nærmere. Så finder vi en god pris!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.